Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herren min Gud

Herren min gud
Hur underbar är inte din kärlek

Skapelsen av Dina händer är tecken på Hur stor du är
Från kornen på stranden till Solar och Galaxer
Allt av detta vilar i dina varma händer

Omfamna oss, du Herre, fredens Gud, skapare av försoning och förlåtelse
Sprid vingar till dina barn, så att vi kan lyftas från våra bördor

Du som är Herren, Kung över Kungar, Son av rättfärdighet
Hjälp oss och fyll oss med Din glädje, ty du Herre är vår Gud

Herre min Gud, vaka över oss som lever i mörkret, tills styrkan av ditt ljus är mitt ibland oss, har vi ingen styrka själva alls.

Herre min Gud, du är allt.
Haven bävar för Ditt namn
Träd, ja hela skogar, bugar inför dig
Berg bryter ut i lovsång för att prisa Herren som är över dem,
som gett dem sin form och fantastiska värma, sin väg att vara, sitt sätt att skådas

Herren min Gud
Jag ärar DIG




Fri vers av Marcus Andersson
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Andersson