Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårkänslors övergång till sommarsol.


Drömmars nektar

Solens ofrånkomliga hetta

ger växtligheten adrenalin.

Vårliga marscher

över vinterns kvarglömda småsten.

Renskalade gator gapar öppet,

ber om bara fötter.

Söta dofter

driver fram drömmars nektar.




Fri vers av Herska
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-24 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herska