Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mej kyssa din tystnad




Låt mej kyssa din tystnad tills du slår ut i ljus och sång

Jag vill smeka dej i ett skimrande rus hela natten lång

Jag ska sjunga din själs musik

Vill höra ditt sorgsna glädjeskrik

Låt mej sjunga din tystnad, kom smek mej med ditt ljus

Vi förenas i den skimrande nattens underbara rus.

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-25 00:20



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kan knappast bli finare än så här...
2010-05-28

  mare VIP
Vackert..
2010-05-25

    vilgot hellros
perfekt! mycket bra!
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP