Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild maj 2010 intill här jag bor


Nya tider



Vintermörkret

gav vika

och öppnade portarna

för den skira

försommargrönskan


och för

försiktiga kyssar

under nyutslagna

löv




Fri vers av Junitvillingen
Läst 275 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-25 14:25



Bookmark and Share


  Jack_iX
Vackra ord o en tjusig plats ... här kan man sitta länge o bara vara sig själv för en stund.
2010-05-26

    J. Herward
en underbar förnimmelse av ett äventyr som börjar....
2010-05-25

    ej medlem längre
Vackert!
2010-05-25

  erkki
Skirt. Rent. Friskt. Runt. Romantik! Vad vore världen utan den?
2010-05-25

  Teresia Ridell
Mjukt, varmt..försiktigt vackert..skönläst !
2010-05-25

  Anna*
Ååå, så vackert, ömsint, skirt! Kram =0)
2010-05-25

  aol
mmmm, njuter vackert kram vännen,
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen