Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Kärlekens mirakel





Mitt Själahjärtas öga

strålar ljus ner i dej

när jag

nynnar mina djupaste önskningar

rakt in i din depressions vacum


Var inte rädd

Det är dags för befrielse
                                                                                                                 
Du är inte ensam 
         
Men du måste hjälpa till


Du är skapt till att vara Inspirerad

inte terroriserad och deprimerad


Min Älskade ... Du blev till i den Gudomliga Kärlekens Strålande Glädje

Vi vill se dej le, höra dej sjunga!

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-25 19:05



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Som alla vet är jag oerhört svag för poesi med sångens känsla i...och detta är absolut inget undantag. Underbart
2010-05-28

  Sunlight
Känsligt ljusa och ömsint upplyftande rader.
2010-05-26

  Miss Mod
Vänner väntar, mycket fin text.
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP