Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till slut så kom då orden....


I den tidiga morgontimman

Tretåig mås

tärna

eller trut fyller gärna

under tidig morgontimma sitt krås

skrändasar kallar jag dom

som

på nytvättat fönster gjort

ett vitt mönster

visst på en klippa i den vackra sjön

hör dom hemma

men varje morgon hos oss

utanför på våran gård skapar

dom ett tidigt dilemma

100527




Fri vers av sajo
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-27 19:17



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Härlig luftig lagom rimmande dikt!
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

sajo