Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slampan blev ensam och ledsen.


Slampan med motorsåg.

Ja, vi kan gå ut och ta en kaffe.
Jag kan ha på mig de där strumpbyxorna.
Vi kan sitta tillsammans.

Varsågod, håll min kropp i ditt koppel.
Dra mig dit du vill, slit mig i bitar.
Du vet att jag inget har,
men det är det du vill ta av.

Så varsågod, men kom bara ihåg:
Man kan inte smaka det söta med en bränd och avhuggen tunga.




Fri vers av Slampan
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 23:25



Bookmark and Share


  Mästaren och Margarinet
det provokativt rättvisa är underbart i din dikt!
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Slampan
Slampan