Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slampan såg en annan.


Slampans högsta önskan.

Du gör mitt innersta inre hatiskt och maniskt när du fyller,






mina vener med olja och jag,





kan inte andas,





det gör inget för du,



förgiftade mig från första dagen och jag,




gick på det tills jag,




sköt dig i min dröm.




Fri vers av Slampan
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-31 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slampan
Slampan