Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Den & det enda

 



I gryningen smeker vi varandra med

 glödande sanningar

som vi minns från drömmen

 när vi sprang nakna glada & fria

över eldblommors

vilda ängshav


vaccinerade med motståndskrafter

mot den fruktansvärda omvända gravitationen

som söver Själen

Idag skimrar vår morgon

i den fristad som är vår Kärlek


Tillsammans fattar vi vår nyckel av guld

stoppar den i mörkrets port

vrider om

& genom oss strömmar

det mystiska ljuset

som ska skapa vår dag

den & det enda vi har.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-28 18:34



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En dikt med inneboende kraft som vill göra sig fri..

och spridas likt frön över ängar av omedvetenhet.

varma applåder!

Gillar budskapet i denna dikt !
2010-05-28

    ej medlem längre
Fin dikt om ljus, en skimrande morgon och den ljuvliga fristad som heter Kärlek. Det finns en frihet här och ett mytiskt ljus som sprider sitt sken över verkligheten. Och dagen idag är ju också trots allt det enda vi har. Allt pågår i ett ständigt och kontinuerligt Nu...
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP