Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattna min själ, öppna upp mina knutna händer

Rostiga
läppar
möter
asfaltens
skoningslösa
yta

Rapsfälten
lyser
gula
bara en kilometer från
katastrofplatsen

Jorden bjuder
friskt
och blandat

Katten
slinker
förbi
i månskenet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-28 21:16



Bookmark and Share


  notsomad
mm, du för mig i tanken till ren luft och öppna vidder. Bra där
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan