Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Våra EroMagiska Timmar




Våra
eromagiska timmar


då vi sköljs i det vita

allt tillrättaställande

ljuset

Dom timmarna har vi fridlyst

Då är mobilerna avstängda

och vanliga telefonen

!Allt!


Blixtar emellan våra hungriga sinnen

Bara Du & Jag i det underbarliga ruset




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-29 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP