Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra pulsar slog i takt

Som smör på en macka låg
du där
med förväntan i din blick

Jag som aldrig är seg på sex
körde racet som 17

Lyckan blickad upp
mot det vitmålade taket
precis när vibrationerna
hade
avtagit

Våra pulsar
slog i takt
även
efteråt ....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 226 gånger
Publicerad 2005-11-13 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan