Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Länge leve döden!




En dag ska mitt hjärta sluta slå
Min kropp ska färgas grå


Änglar ska fatta min hand
Tiden har runnit ut sin sand


En dag ska jag vara död
Slut på min nöd


Jag ska dricka den underbaraste frid
Borta min ängslan & strid


Våra fingrar kommer fyllas av glädjesmek
På heltid ska vi ägna oss åt kärlek


Då fäller vi våra vingar ut
& lägger till varsitt glädjetjut




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-29 21:36



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Rubriken är ju bara den, en paradox. Länge LEVE DÖDEN
2010-05-30

  Elwania
Den dagen den glädjen eller sorgen
kommer för alla.
just nu lever ju vi och skål för det broder
2010-05-30

  Anders Nordlander VIP
oja!!!!
2010-05-30

  Cosmic Johanna
så länge du är kvar får du kramar av mig!
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP