Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående filmen Dag och Natt

 

Kan någon initierad vis människa tala om för mej vad det är för mening med denna långfilm, som handlar om en psyksjuk man som åker omkring i sin fina bil och försöker ta avsked från sina "närmaste" - för att sen ta livet av sej??

Varför läggs det ner så mycket pengar för att producera sånt mörker?
Varför ber inte huvudpersonen om HJÄLP; psykoanalys/terapi...
Är han inte medveten om hur illa han mår?

På ena SVT-kanalen schlagergegga, på den andra denna makabra skitfilm,
som vi är med och betalar LICENS-pengar för. Fy fan!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-29 22:58



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
hej johan

schager gegga... så sant!
2010-05-30

  Lena Krantz VIP
Jag har väldigt ofta min TV avslagen (den har också on/off knapp). Det är väldigt skönt med tystnad eller om man hellre föredrar lite ljud så fungerar radion fint!

;-)
2010-05-29

  thyra
Jag såg filmen, men tänkte att den var väldigt billig att spela in, eftersom handlingen utspelades i och ikring en bil hela tiden. Sorgen och den djupa förtvivlan gestaltades gott av Persbrant, tyckte jag. Sen var det ju en fin parad av bra skådespelare som gav sitt till.
2010-05-29

  Blåbäret
min tv har en on/off knapp :)
modernt slag...
2010-05-29

  Suzy med punkterna
Ser inte filmen men....mår man så dåligt så ber man inte om hjälp.
Man tror inte att någon kan förstå och än mindre hjälpa.
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP