Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

an-passning




jag läser aldrig tidningen, pratar så högt eller så lågt att ingen kan uppfatta vad jag säger,
hoppar på bussar med helt fel destination med mening, vägrar
prata engelska när jag är utomlands, har pms
på heltåthelvete fel dagar, älskar
folk som är bara lite för utmanande, skyller
ifrån mig när det gäller allt förutom det bra inte jag har gjort, klär upp mig
på fel dagar,
slickar
på iskalla lyktstolpar,
är dum och obstinat när jag egentligen förstår precis vad personen menar,
borstar tänderna alldeles för ofta,
glider ner som en mask på marken när någon försöker krama mig, försöker
hela tiden påpeka hur speciell jag inte är, vägrar äta med annat än plastbestick,

är ironisk med sådant man absolut inte får vara ironisk om (såsom sig själv, begravningar, graviditetstest, flora och fauna, segregation, extrakilon och grekiska filosofer)




Fri vers av Jenny E.
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-30 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny E.
Jenny E.