Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min man 1952 - 2009


I försommarregnets sena timme



I försommarregnets

sena timme

förnimmer jag din doft


jag kan aldrig

få dig tillbaka

men jag kan minnas

och sakna


jag kan gråta

och sörja

ängslas och våndas


men också le inom

känna tacksamhet

och glädje

känna värme

i mitt bröst


även om


vår tid tillsammans


blev alldeles


för


kort








Fri vers av Junitvillingen
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-30 14:31



Bookmark and Share


  Cris
Fint! det fina man vill minnas.
2010-06-04

  Eaglemountains VIP
underbart formulerad hyllning
2010-06-03

  aol
innerlig underbar skrift
2010-06-02

  Lars Hedlin
Mycket vackert och sinnerligt..berör mig inom :)
2010-06-02

  Anna*
Väldigt vackert skrivet!
2010-05-30

  Anders Perols
Mycket vackert och innerligt.
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen