Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskalas

Rester av mig

strössel av otroligt söta dig

vilken tårta kära du




Bunden vers (Haiku) av Ola Rydberg
Läst 498 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-11-13 21:12



Bookmark and Share


  Propella
Sötaste jag läst på länge faktiskt. Jag får nästan kämpa för att sluta le.
2005-11-13

  purpleangel
Liten charmig text :) yummieeeeeeeee
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan