Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla er som någon gång har dött men ändå tvingats andas

Att drunkna
i dina ögon
är
att simma ensam
i ett stort svart
december hav
utan livboj i sikte

En slängkyss
från
dig
är en storm
som fäller
träd

En smekning
från dig
är en
tsunami
utan
slut

En knackning

din dörr
är en elektrisk
stöt
som
går från lillfingern
till
hela handen

Jag förstår
inte
varför blinda
kan se dig

Jag vet inte
varför
du
nås
av kärlek
när
du
uppenbarligen
är
ouppnåelig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-30 22:07



Bookmark and Share


  amber
Har varit där.
Gillar den här dikten.
2010-06-01

  Jaseph
Starka bilder som som beskriver hur det kan kännas. Texten ger ord för det. Gillas!
2010-05-30

  Hon, Hanna
Underbar!
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan