Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många tårar

Hur många
tårar dränker en flod
hur många floder
håller vi inne
på en
livstid ?

Vem kan simma bland torra lögner
utan att få skavsår
och hur klär man sig då ?

Svaren har strandat
på vishetens strand
men endast ett fåtal
får läsa




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 251 gånger
Publicerad 2005-11-13 21:44



Bookmark and Share


  Tide
Enkel vackerhet!


Och tack för två mycket bra framföranden på poetry slam häromdagen!
2005-11-13

  Propella
Hörredu Ola, jag tror att du har överträffat dig själv den här gången!

"Vem kan simma bland torra lögner
utan att få skavsår
och hur klär man sig då ?"
2005-11-13

  oprivat
mycket, mycket bra! gillar speciellt dessa rader:
"Vem kan simma bland torra lögner
utan att få skavsår
och hur klär man sig då ?"
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan