Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med Davidstjärnan som swastika



Forna villebråd är nu krigsmän
Se, Sturmabteilung marscherar igen
En skjorta brun med ett sinne svart
gör var dag i Palestina till kristallnatt








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jonas S. Lundström
Läst 488 gånger
Publicerad 2010-05-31 09:19



Bookmark and Share


  Zanna Phil
Oj, viktig och välkomponerad text!
2010-08-23

  Gunnar Odhner
Visst är det fullständigt bedrövligt att ett land som vill kalla sig civiliserat får uppträda på det viset. Varför tillåts det?
2010-06-01

  Monika A Mirsch VIP
välskrivet - situationen har varit fruktansvärd redan länge - palestinierna i diasporan, bl.a. i alla flyktingläger i Libanon - deras barn växer upp generation efter generation utan land utan identitetshandlingar, utan pass
2010-06-01

  Nina Ahlzén
mycket väl skrivet om ett ytterst sorgligt faktum.
2010-05-31

  Jonas S. Lundström
Larz hade varit på Nazisternas sida för
70 år sedan. Förtryckare och mördare har alltid sina anhängare.
2010-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Detta är hets mot folkgrupp och antisemitism.

Leve Israel!
2010-05-31

    Viking Holmström
Mycket mycket bra!
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström