Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Total kausal anarki




Försöker att krossa mina glasögon
för att uppbringa
total kausal anarki

Så att jag kan flyga runt
på en rosa flodhäst
och förkunna verklighetens död

När ni ser mig i skyn
kommer matrisen att rämna,
era glasögon krackelera

Orsak och verkan upphör
begrepp som "jag" och "du"
går inte längre att begripa

Kausal anarki och kausal frihet
oändliga möjligheter
i oändlighet

Vapen kan mätta
betongen grönska
och soldaterna kan vara barn igen




Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 507 gånger
Publicerad 2010-05-31 16:47



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"Vapen kan mätta
betongen grönska
och soldaterna kan vara barn igen"

välordat - genomtänkt - håller på dig och din önskan!
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström