Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkohol

Ur innehållet
i en burk
aluminium
Finner jag
svaret
Trodde jag
Fan vad man
blir besviken..............




Fri vers av bluescat
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-31 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluescat
bluescat