Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'fri' lär människan aldrig bli, ety frihet innebär känslan av att kunna älska en annan människa kravlöst och är det något människan i längden är känd för så är det att ständigt förse sin kärlek till annan med en prislapp.


Ödesmättad seglats






Tänk om det
där nine eleven
inträffat seven eleven

eller om det
funnits som ett
fjärde raketsteg på

den där raketen
som skulle skjuta
upp det där

flygplanet (this cover y)
med en kvinna
som astronaut på

nittiotalet... att det
råkade finnas en
kvinna ombord när

allt gick åt
helvete och exploderade
var inte bra...

...sjömännen sade visst
alltid förr att
en kvinna ombord

betydde olycka, elände.
Så om jag
(det sista jag

gör)styr min
lustjakt utåt de
stora haven till.

Kommer jag förstås
att ha en
som enkönad besättning.

Endast som kvinnor
utöver mig själv...
...jag vill utmana

ödet till varje
pris... ...följa sjunde
vågens vita topp




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-01 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP