Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djuret (dra mig fittlänges)

snigla mig
dra mig fittlänges över glasvassa ytor
pepprade hinnor
med dill och basilika

pressa mig till den smutsiga plats
där jag jäser
förpuppas i djurets närvaro
äter mig mätt
i skafferiet som ingen vill städa


men:

jag river vårt pepparkakshus
aborterar storkok och häller
ur skrällande grytors plåtkalla hål
ner, bort, ut,
marinerade skrik konserverade ord:
älskling, jag, saknar

det är slagsmål i lantkökets heliga rum
insekter vaknar




Fri vers av Felttip
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-01 15:05



Bookmark and Share


  dead_prez
kanske för bra för att bli kommenterad. gillar verkligen sammansättningarna
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Felttip