Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nejet

Recensioner av proletär petting på distriktsnivå
undanbedes å det bestämdaste
i den centralalbanska kvällspressen

Inga trevande murkelskildringar
Inga bibliska brunsåsregn
över påssjukesvällande äppelknyckarnyllen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Felttip
Läst 303 gånger
Publicerad 2011-04-02 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felttip