Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Skimrande nätter






Din röst

Vilda milda starka smekningar

Skimrande nätters resor

i ömhetens ljus

                    ~

Miraklerna är alltid alldeles intill

De väntar på vårt beslut att resa hem

Alla är vi havande med framtiden

Nu möts våra själahjärtan i en kyss.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-01 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP