Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att skyffla skit vidare och hur att lura sig själv i skiten arte a pala mierda además y cómo a engañar si mismo en mierda


Ombyte förnöjer - Cambio especia





Om du tar sängen
tar jag soffan

om du å andra sidan
tar soffan

sover jag förstås
på mattan

om du å din sida
väljer att sova på mattan

reder jag mig
med att sova på golvet

om du reder dig på golvet
nöjer jag mig med sängen


En usted toma cama
toma yo sofa

en usted el segundo página
toma sofa

sueño yo curso
en alfombra

en usted el su página
seleccionar a sueño en alfombra

tipo yo me
con a sueño en piso

en usted tipo usted en piso
contenido yo mecon cama




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-02 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP