Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Tänkvärd anekdot från uesa*', av anakreon *e'et i uesa är mitt eget tillägg här eftersom jag inte kan stava ordentlig. För att läsaren till fullo skall fatta något, läs gärna först anakreons anekdot...


Kritik på en text (452) - Invandrad kritik





Eftersom detta inte
var dina egna
ord så förtjänar

du heller inget
beröm för texden.
Tacka istället Maria

för att hon
har en sådan
god vän vilken

ville att berättelsen
skulle få vingar
i detta forum.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-02 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP