Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'njutning?' av Janne M Larsson, inspirerte till min kritiska hållning (några ord, exempelvis i slutet på min kritik, lade jag till i efterhand för att passa formatet på texten)


Kritik på en text (453) - vilken luring?





Ända från första
raden tänkte jag
av någon anledning

på ett besök
hos tandläkaren och
en rotutdragning, få

saker är så
sköna som ett
besök hos tandlläkaren...

...ja, efteråt alltså.
Om man struntar
helt i att

det gräver ett
stort hål i
den personliga ekonomin.

Litet som att
diska, det är i
nte bara resultatet

som räknas, även
tanken och känslan
inför resultatet ger

som en smula
av mersmak... ...man
är äntligen fri.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2010-06-02 12:56



Bookmark and Share


  Anna*
Helt klart så ... gillar

"det gräver ett
stort hål i
den personliga ekonomin"

... vändningen är suverän
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP