Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet förfaller

Bob Dylans ord har tystnat
melodin ska slå hårt
det vakra har ersatts av balader
skönsång skriker apati
Vad hände med ordet
dagens konstnär talar ut sin text
till ett tungt bas beat
en text av sex, droger
skriker
Se på mig!
Jag är fullt kriminel, sexsist och stolt
Blotar sina älskares ytliga kvaliter
JAG ÄR RIK, JAG ÄR RIK
Diamanter pryder hans hand
Se hur rik jag är!
men vad hände med ordet




Fri vers av Kristian Horn
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-11-14 03:40



Bookmark and Share


    sårosa
mm vad hände med ordet ?
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn