Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din säng

Du är bra på att förödmjuka
för att sedan bakåtsträva
och suga in din skam
i trasiga dammsugarpåsar

Hur ser din
säng ut
på morgonen ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 178 gånger
Publicerad 2005-11-14 06:23



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Jag tycker att du beskriver ilska( min tolkning ) på ett bra sätt, suga in skammen i dammsugarpåsar är en spännande bild. De sista tre raderna får jag inte att gå ihop med resten - känns för privata.
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan