Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Längtans vind



Längtans vind

kommer svepande

rufsar om mitt hår

smeker kinden


lämnar kvar

en tanke

en dröm, en känsla


ett hopp

om nya dagar

med plats för

glädje

och harmoni


i mitt bröst









Fri vers av Junitvillingen
Läst 564 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-06-04 01:08



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej A touch...

Tank för fin dikt och fotot över en plats att längta till. Hälsar vännen Fredrik
2010-07-02

  Annmargreta
Så skönt skrivet,ha en bra sommar.
2010-06-11

  Suzy med punkterna
Så fint om hoppet som spirar.
2010-06-11

  issac.a.m
vackert skrivet...
2010-06-08

    J. Herward
inga stormar i hjärtat bo
2010-06-07

  Lars Hedlin
Vackra rader en önskan en längtan en evighet..
2010-06-07

  Anna*
Underbart med hur vinden rufsar om håret. Vacker dikt! Kramar om
2010-06-06

  sulimaa
Kram gumman ...vackra tankar!
2010-06-04

  Myself
gillar känslan av hopp!fint skrivet.
2010-06-04

  Nina Nightwish VIP
Varmt och fint känns det i bröstet när jag läser denna somriga text:)
2010-06-04

    ej medlem längre
En dikt så skön som en smekning .. :)
2010-06-04

    ej medlem längre
Mycket vacker dikt.lever sitt eget liv imdess målande.
2010-06-04

  kärleks ängel
tack för den otroliga vackrer bild speglar din vackra poesin!
2010-06-04

  Cris
Skönt

och underbart vacker bild !!
2010-06-04

  walborg
Blir glad att läsa detta - och bilden är osannolikt skön.
2010-06-04

  aol
underbart trösterik
2010-06-04

  Teresia Ridell
Längtan..så skön..ibland frustrerande..men den som längtar hyser ett hopp inom sig. Vackert !
2010-06-04

  Monika A Mirsch VIP
den ljusa morgonen i sommarnatten - smakar på din dikt, lyssnar in i din melodi
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen