Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Varje människa är större än sin situation





På en veranda till sin


Själs ofantliga slott


lever många mänskor

och kallar det för sitt jag


Livssituationen är att


hålla verandan fin


hålla ett vackert och


städat sken utåt


medan


Själen hålls instängd


under kontroll


Ingenting vore mer befriande


än att få öppna


djupjagets alla fönster


och portar


på vid gavel


och äntligen


bli synlig

älskad och älskande.


Vaken.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-04 17:56



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
mkt fint skaldat här!
2010-06-05

  Elwania
Det ligger i tiden att öpnna upp och se utanför boxarna
men det är knotigt vi är vanedjur
jag tänker på chakalerna väktarna till dödriket
nu är det ju inte dit vi ska än men att gå utanför vår "belief struktur"för att komma djupare in i sig själv, kan kännas som att ta sig förbi dödens väktare
Det går inte att bullshit them
2010-06-05

  Miss Mod
En längtan efter sanning, starkt naket.
2010-06-05

  Anna*
Bland det bästa du skrivit som jag läst! applåder
2010-06-05

  Lindalou
Ja, alltså. Så är det. Du fångar det så bra...
2010-06-04

  Gunnar Hilén VIP
du får fem av fem möjliga...av ALLT möjligt !
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP