Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med Alexandra David- Néel


Sommarläsning

Under mitt soltak
följer jag parisiskan
mot fjärran bergen

på färden med lamorna
blir kölden och hettan ett




Bunden vers (Tanka) av vera gade VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-04 20:29

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
härligt med de svarta bokstäverna och deras förtrollande kraft - ah!
2010-06-07

  Sonja Sidorow Lapington
En drömsk bild av resan i tid och rum, vackert!
2010-06-05

  Cadena
Fint uttryckt om läsningens äventyr och huir man flyter ihop med det lästa!
2010-06-05

    ej medlem längre
... till den förbjudna staden. En del resor företar man bäst från läsfåtöljen ...
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP