Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade först tänkt mig att skriva en snyftare till senryu om kärlek, i kraft och inspiration av att ha läst andra poeters alster i natten, men så fungerade det inte med måtten så jag fick nöja mig med att läsa er andra och lyfta på hatten...


Också ett sätt att be II





Klamra dig inte
fast vid mig
du min kärleks duva

ty av din fjäderdräkt
får jag
en präktig snuva




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-05 01:27



Bookmark and Share


  aol
du gömde dig men jag fann dig, ler
2010-06-22

  Gunwale VIP
Nej, då - jag har gömt mig under en lampa. Men jag ser hur du letar...
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP