Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En nätt motorcykel på trehundrafemtio hästar springer lös på vägarna, om du ser de där hästarna kan du väl samla ihop dem och så vissla så kommer nog Petra och hämtar dem, hittelönen kan du förstås bara drömma om, ti hi hi...


Petra uttrycker sig, igen...






...man vänjer sig
väl vid det
mesta tänker jag

om det fortsätter
att omge en
o så börjar

man ta det
för givet... kärleken
och föremålet för

ens kärlek och
en vacker dag
så har någon

stulit föremålet för
ens kärlek, bara
lämnat kedjan kvar...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-05 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP