Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Checklista

"Ja, då ska vi se här..."

[X] ....Det gröna är grönt............. "Check!"
[X] ....Det röda är rött.................. "Check!"
[X] ....Lila är lila............................ "Check."
[X] ....Gult är inte lika fult............. "Hmm."
[X] ....Himlen är blå...................... "Yes!"
[X] ....Gräset är klippt................... "Förra veckan."
[X] ....Nya skor............................. "Ja, orange:a!"
[X] ....Vit skjorta........................... "Begagnad, men vit. Så, ja!"
[X] ....Högt och kraftigt träd......... "Precis här!"
[X] ....Stadig gren......................... "Check!"
[X] ....Grovt rep............................ "Mhmm!"
[X] ....Knopbok............................. "Självklart."
[X] ....Superpersonligt brev.......... "Lite för personligt kanske?"
[X] ....Bokad middag på söndag... "Hoppas hon inte tar åt sig för mycket."
[ ] ....Upp är ner.......................... "..."


"OK...
Då är allt bra."


.........................................................................................................................




Fri vers av Soome
Läst 150 gånger
Publicerad 2010-06-05 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soome