Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Körens sista klagan.

Jag förstår nu vad jag skapat.
En lång väntan utan varandras skratt. En lång väntan utan livets vänskap.
Jag läste dina ord och jag tappade andan.

"Ett sista möte!"

Det gör så ont i mig, jag förstår det inte.
Ett liv fullt med minnen och skratt, olika åldrar och olika tankar.

Tårar fyller mina ögon och det hugger i mig.


Hur klarar du det så lätt?




Fri vers (Fri form) av VivaLaLulu
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-06 17:18



Bookmark and Share


  Jail Homespun
Det handlar inte om att alltid klara sig lätt.

Det handlar ofta om förmågan att stänga inne många saker, och fokusera på det som stärker.
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

VivaLaLulu
VivaLaLulu