Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




The Healing Trip med Gud(innan)







Gud kom till mej i drömmen


& var en Kvinna


Hon tog min hand

höll den hårt

drog mej med in i ett gigantiskt slott


Längst in i slottet öppnade Hon en lucka i golvet

& slet mej med

vi föll ner i en grön brunn

vi föll i timmar

Vi kysstes

Hon såg mej i ögona då & då

Jag har aldrig blivit så älskad


Fallet ner dämpades av en varm uppström av ljus

& vi föll ner i salt vatten, ett hav

Vi simmade i land på en tropisk strand

Där bad Hon mej att ta av mej kläderna

Jag ska hela dej, sa Hon

Vi omfamnade varandra

& så leviterade vi rakt upp i den blå himlen sakta

Långt upp i skyn älskade vi länge

Hela mitt liv spelades upp innanför mina ögonlock 

Gud red mej och var med mej på mn inre resa

fylld av himmel & helvete


När vi hade gått igenom de allra svåraste passagerna

så kom vi samtidigt i ett obeskrivligt crescendo av kärlek & glädje.


Sen vaknade jag i min stora tomma säng med katterna.... & jag viskade:

Gud min Gudinna.... var är du?

Varför har du övergivit mej?

Nej, det har jag inte, viskade Hon i mitt öra.

Katterna spann intensivt.
 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-06 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP