Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




mun mot mun

 

 

 

mun

mot

mun

dricker

vi ljus

ur

Guds

brunn

vi

river

rädslans

mur

spränger

varsin

bur

gott

är

slutet

sagan

över

är

vår

klagan

.





Fri vers av J o h a n Hallgren Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem!
Läst 52 gånger
Publicerad 2009-09-22 kl 22:25

dott Spara som bokmärke
dott Skriv en kommentar

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2010-06-06 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP