Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden har som vanligt föga att göra med texten utöver att jag skriver på en dator och att texten något behandlar en kistboendes belägenhet... kistlocket på bilden är en dator, med tangentbord, mus o hårddisk i omedelbar närhet...


Så lagom himla kul med dödens möjliga väntrum i väntan på återfödelsen...





...jag tycker det
vore en smula
trist om man

till slut hamnade
i en sorts
himmel som blott

själ, tillsammans med
alla andra döingar
inga som sinnen

att känna med
o inga ögon
att se med

samt inga öron
att höra med
och ingen mun

att dricka eller
äta med... vad
är det då

för vits med
att tillbringa evigheten
där? Jag brukar

inte ha tråkigt
i detta livet
men där skulle

jag garanterat få
det och det
med blitzens hastighet...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2010-06-06 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP