Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen bör hållas gömd, dold i en kvinnas hår, skymd av ett par ljusblå ögon, som för evigt kommer att frukta rädslan, för vad du ser, när våra blickar hastigt möts.




Farväl lycka

Fuktiga kinder i ditt långa hår,
och tiden
          den står stilla,

 

för mig,

 

 

 

 

...men inte dig

 

 

och tårarna, 

de faller långsamt,
                  och gömmer sig,

 

för att aldrig mer uppdagas,
                                   inte för en vän

 

en uppoffring,


en hemlighet,

 

värd

att bevara.




Fri vers av Ednel
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-15 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ednel