Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer tillbaka

Allt började som en känsla
Den växte till en förhoppning
Sedan en tyst tanke
Övergick till ett lugnt ord
Allt du kan försöka veta är vilka som är dina vänner


Välj en av himlens stjärnor
Och följ dess ljus
Du kommer tillbaka när det är slut
Vi behöver inte ta adjö


Du kommer tillbaka när det är över
Vi behöver inte ta adjö


Nu är vi tillbaka från början
Det är en känsla som ingen känner till
Men bara för att de inte kan känna den
Betyder det inte att du måste glömma den


Låt dina minnen växa sig starkare
Tills de är framför dina ögon
Du kommer tillbaka
När de ringer dig
Vi behöver inte ta adjö


Du kommer tillbaka
När de ringer dig
Vi behöver inte ta adjö




Fri vers av Linamari
Läst 213 gånger
Publicerad 2010-06-07 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linamari