Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg det med ett ord, inte med en blick

allt du säger till mig, det går in i mig direkt
men allt du inte säger, alla de blickar du ger mig, de går in i min ännu snabbare
varför kan man inte säga det med ord istället för med blickar?

du vet ju vad jag väntar på, jag väntar på ord
ändå är det blickar det enda du ger mig
hur ska en kvinna göra för att få ord som svar?

vem som helst, är det något du vill mig, säg det med ord
jag klarar inte av tystnaden, jag klarar bara av ljud
ljud som uppstår från ord som kommer från en mun

Snälla låt mig få höra, utan att jag ska behöva fråga dig
tystnaden är aldrig det svar man väntar sig då man undrar




Fri vers av Linamari
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linamari