Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Monolåg eller Dialog




Jag var ensam

Så jag började prata med mej själv

Jag var så låg

Jag lyssnade inte på någon

så därför lyssnade ingen på mej

Jag lyssnade inte ens på mej själv

Bara till det räddhågsna egot

Jag lyssnade inte på Gud

Jag var helt enkelt monolåg

tills den dag

jag vaknade upp

& valde frisk dialog

& lärde mej säja NEJ!

så att jag kunde säja JA!!

Jag var inte längre ensam.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-07 18:35



Bookmark and Share


  Anna*
Sant och fint! Vi behöver klara av att säga nej för att det ska kunna bli ett ärligt och sant ja. Bra!
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP