Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(cheyenne på bilden har som vanligt inte ett skit med texten att göra, precis som så ofta i kvällstidningen...) miss mod inspirerade till texten, i mejlen


Döden känns så jäkla defnitiv på någ sätt, dööööden...




jag avskyr när
en vän eller
bekant dör, eller

en som släkting
för den delen...
...och ändå... ...hellre

den än jag...
...fast så tänker
jag egentligen inte...

...det jag verkar
sörja klart längst
är kärleken, ja

människan som sist
stod för den
i mitt liv...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-08 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP