Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något litet om oron för att ha 'skaffat' barn, kanske en undran över 'men vad har jag gjort som satt barn till världen, vad tänkte jag väl på?' anakreon inspirerade till den här... (*avstå... från att delta i livet)


Det där med att vara förälder, mor, mormor osv






...jag tror precis som du
innerst inne gör

att priset
för att ha tagit dem hit

inte varit lika dyrt
som att tvingas få dem att avstå...




(till poeten jag nyss läst
du gör mig lycklig nu)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-08 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP