Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
H. G. Wells, vrid dig i din grav... vilken skrev den boken för något mer än hundra år sedan och inte mycket mera...


En liten reflektion på en liten reflektion på en text jag skrev





Allt det där
våldet som förekom
redan för en

tvåtusen år sedan
eller ungefär så
beror på boken

'Tidmaskinen', vilken tog
människan fram och
tillbaka i tiden

samt gjorde att
slangbellan uppfanns redan
före sin tid...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-08 17:52



Bookmark and Share


  peter markurth
ja den handlar om socialism eloaner blir uppätna av arbetarna som lever under jord morlocker om jag ej minns fel, mkt läsvärd
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP