Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PånyttFödelsE





Jag kysser ditt skal

utifrån

Du kysser ditt skal

innifrån

Galaxen brinner & pulserar

och

så föds du igen

Gud jublar

till fyrverkerier av kärleks alla färger

Vi gråter vår förtröstan och lättnad.





 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-08 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP