Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
If you heard it through the grapewine si usted to escucha a través de la uva de vino


Högtidlig samt nödvändig dementi







jag vill här
passa på att
dementera de envisa

ryktena om att
jag skulle flytta
utomlands och börja

skriva nordkoreansk poesi...
...man behöver ju
faktiskt inte flytta

utomlands bara för
att kunna skriva
förhärligande poesi om

ett land i
tropikerna... vilket så
många hört talas

om och detta
för det mesta
just bara ryktesvägen




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-08 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP